top of page

005 verlichting

19160_scheme_6_lamp_hanging_20190311.jpg
IMG-0926.JPG
19160_scheme_5_lamp_20190311.jpg

omschrijving.

Circulaire verlichtingsarmaturen, waarbij het armatuur tot een minimum beperkt wordt en de lamp in zijn puurste vorm wordt toegepast. 

toepassing

Voor het beurspaviljoen van de Rijksoverheid heeft Studio Ivo Hulskamp​ verlichtingsarmaturen ontworpen, gebaseerd op het modulaire ontwerpsysteem van openstructures en met toepassing van de connectors, respectievelijk stalen verbindingsstukken, zodat de lampen te richten zijn. Door te kiezen voor een zogenaamde LED par-lamp, die normaliter in theaterspots worden toegepast, wordt de lamp zelf benadrukt en de armatuur is niet meer dan een connector, een fitting en een kabel, bewust alle in het zicht. De ontworpen set wordt toegepast in straatlantaarns, hanglampen en wandspots.  

 

herkomst

Het ontwerp is vervaardigd door Studio Ivo Hulskamp​, 

de productie van de armaturen is uitgevoerd door het team van Plug-In-City. 

bewerking

Wij zijn een collectief van creatieve ontwerp- en maakbedrijven, gevestigd in de tijdelijke circulaire werklocatie Plug-In-City, in Strijp-S in Eindhoven. Het collectief kenmerkt zich door haar multidisciplinaire team, dat in een breed scala van projecten experimenteert en innoveert met circulaire oplossingen. 

IMG-0928.JPG
bottom of page